Wist-je-dat: TADA! een milieuvriendelijke spraytechniek gebruikt?

In de meeste spuitbussen, zoals je deodorant of insectenspray, zit drijfgas om de vloeistof te verstuiven. Maar dat is slecht voor het milieu. TADA! werkt op zuurstof!

Wist-je-dat: je veel water bespaart met TADA?

Het is logisch dat je water bespaart met TADA!. Je gebruikt je wasmachine namelijk minder vaak. Want TADA! verwijdert geurtjes, zonder dat je hoeft te wassen.

Wist-je-dat: TADA! in alle richtingen werkt?

De verstuiver van TADA! is speciaal ontwikkeld zodat jij vanuit elke hoek of positie gelijkmatig kunt verstuiven over je kledingstuk.

Zij probeerden TADA!, jij ook?

Laura

Reistip

Ik steek altijd TADA! in mijn reiskoffer.
Dan kan ik ook die kledingstukken meenemen die vaak gekreukt uit mijn koffer komen.
Ik laat mijn lievelingskleedjes en bloesjes nooit meer thuis.
TADA! haalt toch alle kreuken weg.

Stephanie

Vakantieritueel

Ik pak mijn kleren met veel zorg in, zodat ze met zo weinig mogelijk kreuken uit mijn bagage komen. Strijken op vakantie, vind ik verloren tijd. Hiervoor heb ik een andere oplossing: TADA!

Marissa

Vlotte ochtendrush

‘s Ochtends iedereen de deur uit krijgen en op tijd op een meeting komen, is een hele onderneming. Zeker als ik last minute merk dat mijn killer dress verrimpeld is. Gelukkig is dat snel opgelost met TADA! Véél sneller dan mijn dochtertje doen eten.

Ilse

Wat een tijdwinst!

Zomer- en winterkleren wisselen, vond ik vroeger altijd een gedoe.
Alles uit dozen halen, wassen én strijken. Pfff.
Nu ik TADA! gebruik, hangen alle kleren dubbel zo snel in de kleerkast.
Fris en kreukvrij. Zonder wassen en strijken!

Jasmina

TADA! is the best

Mijn kinderen proppen hun kleren vaak in de kast of gooien ze op een hoopje in hun kamer. Ik heb geen zin om de hele tijd te strijken. Dus als we ergens naartoe moeten, gebruik ik snel TADA! Dan zien hun kleren er weer netjes uit.

Sofie

Super handig

Als we op zondag bij mijn ouders gaan eten, ruiken onze kleren vaak naar kroketten. Vroeger moest ik alles wassen. Nu spray ik TADA! op alle kleren en zijn ze fris om nog eens aan te doen.

Tom

Goeie deal!

Op zakenreis wil ik een goede indruk maken en verkreukte kleren komen slordig over. Daarom geeft m’n vrouw me TADA! mee. Effe TADA! sprayen en mijn zakendeals verlopen rimpelloos. 😉